În 2-3 linguri de lapte, dizolvă conținutul celor două plicuri, împreună cu zahărul. Pune restul de lapte într-o oală la loc, iar când ajunge aproape de punctul de fierbere adaugă praful de pudding dizolvat;
Amestecă, de preferat cu o lingură de lemn, pudding-ul până ce se îngroașă, după care lasă-l la răcit;
Pune un strat de biscuiți într-o tavă, peste care adaugă jumătate din cantitatea de cremă, apoi un alt strat de biscuiți, urmat de restul cremei;
Pune tava în frigider și las-o la răcit preț de 1 ora sau 2, până ce crema se întărește considerabil;
Rupe ciocolata în bucățele mici, după care topește-o la bain marie în smântâna pentru gătit;
Întinde ciocolata topită peste ultimul strat de pudding și dă prăjitura la răcit pentru încă 30 de minute;
Ornează prăjitura cu frișcă și căpșuni înainte de a o servi.
Poftă bună!
Dacă ai poftă de un desert delicios și, totodată, ușor de preparat, încearcă prăjitura cu căpșuni care nu necesită coacere. Nu o să regreți!